Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твМарк Твен казва, че ако

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твМарк Твен казва, че ако
Коментари Харесай

Ивайло Пенчев: Слави Трифонов е много тъжен и сърдит човек

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Марк Твен споделя, че в случай че изборите променяха нещо, щяха да бъдат неразрешени. Мисля си, че в действителност аз не можах да се ориентирам за кого да гласоподавам в този момент, не тъй като не желая,  а тъй като не можах да намеря добре показана стратегия и да схвана съответните претенденти какво считат да вършат. А за мен това е значимо, тъй като в случай че продължат да ни ръководят по същия метод още няколко мандата, ще се появи една-единствена партия, която ще се споделя " Няма подобен народ " и просто ще би трябвало да приключим с тази страна. Затова упованията са доста огромни към това държавно управление и за идващото, тъй като те би трябвало да избавят страна, която е в сериозно състояние. Исках да схвана кой по какъв начин ще я избавя, само че по този начин и не разбрах.

Това разяснява в ефира на Нова тв д-р Тихомир Мустаков.

Проблемът на актуалната политика е неналичието на спор и постоянна идеология. Само Българска социалистическа партия има постоянна идеологическа основа. Не че я одобрявам, в противен случай, само че единствено те имат такава. Останалите партии са общо взето лишени от основна идеология. Почти никой не споделят по какъв начин ще реализиран задачите си. Те споделят какви са им задачите, само че не и пътя към тях, коментира предприемачът Ивайло Пенчев.

Партиите би трябвало да се разграничават в метода си за постигането на задачите. Такъв спор обаче няма, уточни той.

Слави Трифонов не го познавам, виждал съм го единствено по малкия екран. Той е доста ядосан. Това негово лъчение на печален и ядосан човек не е добър пиедестал. В спокойно време живеем, би трябвало да сме положителни. А не с яд да тръгваме към смяната, уточни той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР